top of page
Woordlogo_Roze_New (1).gif

HET MANAGEMENTSPREEKUUR

Als je net begint als artiestenmanager, kan je soms tegen vraagstukken aanlopen waarbij het fijn is om met iemand te sparren. Daarnaast maak ik (Froukje) me soms zorgen. Er zijn weinig plekken waar je dit beroep kan leren en het is soms best eenzaam. Dat zorgt voor een tekort en dat is jammer, want er zijn nooit genoeg leuke en goede managers. Een betere wereld begint bij jezelf, dus daarom hou ik één keer per maand een managementspreekuur, waarbij je al je vragen kan stellen!

Voor wie?
Voor iedereen die werkzaam is als artiestenmanager, met wat voor vraag dan ook. Ik weet natuurlijk ook niet alles, maar samen sparren kan soms al heel fijn zijn! Je kan gratis een sessie inboeken van 45 minuten. 

Let op: dit is niet voor artiesten, ook niet als je je eigen manager bent.

Plan hieronder je afspraak. 

Nog een paar praktische punten: 

 

- Als je een afspraak inboekt, rekenen ik op je komst. Annuleer dus als je verhinderd bent, zodat iemand anders jouw tijdslot kan gebruiken.

- De sessie is gratis! 

- Kan je niet tijdens het eerstvolgende Spreekuur? Boek dan voor de maand erop. Ik kan helaas niet tussendoor nog andere sessies inplannen. 

- Het Spreekuur vindt fysiek plaats bij mij op kantoor, aan de Tolhuisweg 2 te Amsterdam. Mocht je liever via Zoom afspreken, dan kan dat ook. 

Na het boeken krijg je een mailtje ter bevestiging.

 BOEK HIER JE SESSIE : 

 

 


 

bottom of page